Architectuur

BALC ontwerpt UW woning!

Wij zullen als architectenbureau steeds veel belang hechten aan een goede persoonlijke samenwerking met de bouwers. De randvoorwaarden van de projectomgeving, zoals bestaande bebouwing, oriëntatie, opvallende karakteristieke kenmerken,… samen met de uitgesproken wensen van de bouwheer, zal leiden tot een passend en uniek concept. Een goede wisselwerking is een prioriteit, zodat het evenwicht kan gevonden worden tussen wensen en budget, tussen de omgeving en het concept en tussen het ontwerp en de constructie.

Door onze specialisatie als stabiliteitsingenieur, wordt er reeds van in het begin rekening gehouden met de stabiliteit van het gebouw waardoor moeilijke (en ook dure!) constructieve oplossingen kunnen worden vermeden.

Zowel de particuliere sector (nieuwbouw en verbouwing van woningen, appartementen,…) als de commerciële en openbare sector (winkels, recreatieruimtes,…) behoren tot onze portfolio. Indien u van plan bent om te verbouwen, uit te breiden, of nieuw te bouwen, wij begeleiden u vanaf de eerste lijn op papier tot het einde van het bouwproces.

Vraag meer info

Prima samenwerking!

Prima samenwerking!

Het is een Prima samenwerking met Christel. Originele ideeën bij de realisatie van de plannen, stipte opvolging van de werf.

Een aanrader !!

Geert Permentier - zaakvoerder Prima Meubelen (klant)

Projecten in de kijker

Wilt u ons contacteren?

Wenst u een offerte voor de opmaak van een stabiliteitsstudie? Vul onderstaand contactformulier in en voeg uw plan (in pdf- of dwg-formaat) en eventueel het grondsonderingsrapport (indien reeds uitgevoerd) toe. Wij zenden u de offerte binnen de week.

Wenst u een offerte voor een architectuuropdracht? Dit maken wij op na een vrijblijvend gesprek. Contacteer ons op 053/780.900 of laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, zodat wij u kunnen contacteren voor het maken van een afspraak.

 1. Naam & Familienaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. E-mailadres*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 3. Telefoon*
 4. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 5. Upload bestand
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer