Expertise schadegevallen

BALC ingenieurs en architecten kan optreden als onafhankelijk expert. Indien u uw droomhuis op de immomarkt hebt gevonden, maar toch duidelijkheid wil krijgen over de staat van de woning, dan kunnen wij u hierin bijstaan.

Een vaststelling van schade kan verschillende uiteenlopende vormen aannemen; een raam of deur die plots niet meer opengaat, een scheur of barst in de muur, een vochtplek die er voorheen niet was,… Deze zijn in vele gevallen onschuldig, maar kunnen ook wijzen op onderliggende problemen die dienen opgelost te worden. Zowel voor de diagnose als voor de eventueel nodige oplossingen zal BALC u hierin kunnen helpen.

Vraag meer info

Prima samenwerking!

Prima samenwerking!

Het is een Prima samenwerking met Christel. Originele ideeën bij de realisatie van de plannen, stipte opvolging van de werf.

Een aanrader !!

Geert Permentier - zaakvoerder Prima Meubelen (klant)

Projecten in de kijker

Wilt u ons contacteren?

Wenst u een offerte voor de opmaak van een stabiliteitsstudie? Vul onderstaand contactformulier in en voeg uw plan (in pdf- of dwg-formaat) en eventueel het grondsonderingsrapport (indien reeds uitgevoerd) toe. Wij zenden u de offerte binnen de week.

Wenst u een offerte voor een architectuuropdracht? Dit maken wij op na een vrijblijvend gesprek. Contacteer ons op 053/780.900 of laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, zodat wij u kunnen contacteren voor het maken van een afspraak.

 1. Naam & Familienaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. E-mailadres*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 3. Telefoon*
 4. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 5. Upload bestand
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer