Werkwijze

Reeds van bij het voorontwerp kan BALC worden gecontacteerd om een offerte te maken voor de opmaak van de stabiliteitsstudie. U of uw architect bezorgt ons het plan, samen met de grondsondering (indien reeds beschikbaar), waarna wij onze offerte opmaken.

Indien u besluit om met ons samen te werken, wordt een voorontwerp van de structuur doorgevoerd en indien gevraagd en/of nodig teruggekoppeld naar de architect. De stabiliteitsplannen worden opgemaakt als het globaal concept is bereikt.

Werfcontrole in de vorm van inspectie van wapeningen, is aan te raden en bieden wij ook steeds aan in onze offerte. Deze worden enkel uitgevoerd (en dus ook gefactureerd) ‘on call’ door architect, aannemer en/of bouwheer.

Vraag meer info

Prima samenwerking!

Prima samenwerking!

Het is een Prima samenwerking met Christel. Originele ideeën bij de realisatie van de plannen, stipte opvolging van de werf.

Een aanrader !!

Geert Permentier - zaakvoerder Prima Meubelen (klant)

Projecten in de kijker

Wilt u ons contacteren?

Wenst u een offerte voor de opmaak van een stabiliteitsstudie? Vul onderstaand contactformulier in en voeg uw plan (in pdf- of dwg-formaat) en eventueel het grondsonderingsrapport (indien reeds uitgevoerd) toe. Wij zenden u de offerte binnen de week.

Wenst u een offerte voor een architectuuropdracht? Dit maken wij op na een vrijblijvend gesprek. Contacteer ons op 053/780.900 of laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, zodat wij u kunnen contacteren voor het maken van een afspraak.

 1. Naam & Familienaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. E-mailadres*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 3. Telefoon*
 4. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 5. Upload bestand
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer