Bureau

BALC is reeds sinds 2003 uw trouwe partner op gebied van stabiliteit en constructief ontwerp in de architectuur. De drijvende kracht achter BALC is Christel Bombeeck, afgestudeerd als burgerlijk ingenieur – architect aan de Universiteit van Gent.

Na de stage als architect is zij aan de slag gegaan op een ingenieursbureau voor stabiliteitsberekeningen. De jarenlange ervaring op dit bureau en de sporadische uitstapjes als architect doorheen de jaren, zorgt ervoor dat BALC uw gespecialiseerd ingenieursbureau is, dat de taal van de architect perfect begrijpt.

Ondertussen zijn wij een dynamisch ingenieurs- en architectuurbureau met een uitgebreide know-how wat betreft de stabiliteit van constructies. Voor onze bouwpartners maken wij werk van persoonlijk contact en streven wij naar functionele overlegmomenten tijdens het bouwproces.

Vraag meer info

Wilt u ons contacteren?

Wenst u een offerte voor de opmaak van een stabiliteitsstudie? Vul onderstaand contactformulier in en voeg uw plan (in pdf- of dwg-formaat) en eventueel het grondsonderingsrapport (indien reeds uitgevoerd) toe. Wij zenden u de offerte binnen de week.

Wenst u een offerte voor een architectuuropdracht? Dit maken wij op na een vrijblijvend gesprek. Contacteer ons op 053/780.900 of laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, zodat wij u kunnen contacteren voor het maken van een afspraak.

 1. Naam & Familienaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. E-mailadres*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 3. Telefoon*
 4. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 5. Upload bestand
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer