Werkwijze

Nieuwbouw/verbouwing

Elk project, elk individu, elke wens is uniek. Daarom stellen wij steeds enkel een offerte op, op basis van een vrijblijvend gesprek. Deze offerte is zeer duidelijk en laat duidelijk zien welke diensten zijn inbegrepen in de opdracht.

Indien u besluit om met BALC verder samen te werken, zal er op basis van verschillende voorontwerpgesprekken uw gewenst project worden opgemaakt. Wij begeleiden u verder in elke fase zoals bouwaanvraag, aanbesteding, uitvoering en oplevering.

Expertise

Voor een diagnose van de algemene staat van een woning of een vastgestelde schade, werken wij met een vooraf afgesproken regieprijs voor de gepresteerde tijd. Indien onze bevindingen bepaalde acties vragen om een schade op te lossen, zal dit leiden tot de opmaak van een offerte voor de verdere begeleiding en/of berekeningen.

Vraag meer info

Prima samenwerking!

Prima samenwerking!

Het is een Prima samenwerking met Christel. Originele ideeën bij de realisatie van de plannen, stipte opvolging van de werf.

Een aanrader !!

Geert Permentier - zaakvoerder Prima Meubelen (klant)

Projecten in de kijker

Wilt u ons contacteren?

Wenst u een offerte voor de opmaak van een stabiliteitsstudie? Vul onderstaand contactformulier in en voeg uw plan (in pdf- of dwg-formaat) en eventueel het grondsonderingsrapport (indien reeds uitgevoerd) toe. Wij zenden u de offerte binnen de week.

Wenst u een offerte voor een architectuuropdracht? Dit maken wij op na een vrijblijvend gesprek. Contacteer ons op 053/780.900 of laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, zodat wij u kunnen contacteren voor het maken van een afspraak.

 1. Naam & Familienaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. E-mailadres*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 3. Telefoon*
 4. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 5. Upload bestand
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer