Stabiliteit

BALC bvba treedt vooral op als stabiliteitsbureau. Het artistieke en conceptuele ontwerp van de architect, dient als basis voor het structureel ontwerp. Een regelmatige terugkoppeling tussen het ontwerp en de constructie in een vroege fase, is essentieel tot het bekomen van een globaal concept, waarin de structuur deel vanuit maakt. BALC zal dus niet enkel optreden als‘ ingenieur vanachter de computer’, maar zal indien nodig en op eenvoudige vraag van architect, aannemer en/of bouwheer, op de werf aanwezig zijn.

Vraag meer info

Prima samenwerking!

Prima samenwerking!

Het is een Prima samenwerking met Christel. Originele ideeën bij de realisatie van de plannen, stipte opvolging van de werf.

Een aanrader !!

Geert Permentier - zaakvoerder Prima Meubelen (klant)

Projecten in de kijker

Wilt u ons contacteren?

Wenst u een offerte voor de opmaak van een stabiliteitsstudie? Vul onderstaand contactformulier in en voeg uw plan (in pdf- of dwg-formaat) en eventueel het grondsonderingsrapport (indien reeds uitgevoerd) toe. Wij zenden u de offerte binnen de week.

Wenst u een offerte voor een architectuuropdracht? Dit maken wij op na een vrijblijvend gesprek. Contacteer ons op 053/780.900 of laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier, zodat wij u kunnen contacteren voor het maken van een afspraak.

 1. Naam & Familienaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. E-mailadres*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 3. Telefoon*
 4. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 5. Upload bestand
  Ongeldige invoer
 6. *
  Ongeldige invoer